Despatx d’arquitectura a Encamp, Andorra

L’estudi d’arquitectura es troba situat a la planta baixa d’un bloc d’habitatges a l’entrada sud d’Encamp, al Principat d’Andorra i disposa de 150m2 distribuïts entre dos despatxos tancats, una sala de reunions, una sala de maqueteria/reprografía, un arxiu, un lavabo, una zona d’espera i el gran espai central format per la zona de treball o d’office/bar segons les necessitats 코난 바바리안.

Des dels primers esbossos del projecte s’ha buscat un espai de treball diàfan i versàtil que permetés ampliar-se fàcilment.

El taller destaca per una gran façana amb llum natural i per unes vistes excepcionals cap a la solana que s’han volgut preservar en tot moment i és per aquest motiu que s’ha optat per les transparències, ja sigui amb tancaments de vidre o elements corredissos per tal d’aconseguir un espai de treball distès i relaxant, bàsic per a una bona salut laboral 의천도룡기 만화.

La textura i el color del paviment són el nexe d’unió entre el disseny actual i minimalista de la proposta i l’aposta per la rusticitat i calidesa dels materials de muntanya Download the message. Es tracta d’un paviment estratificat sintètic de gran resistència i fàcil manteniment que combina autenticitat i fantasia en les seves justes proporcions 요괴워치.

Els colors de base són el blanc i el negre, per no treure protagonisme a la puresa de cada element i reconeixent els colors corporatius, donant tan sols puntualment una pinzellada de color verd 사람의 아들. El color negre és el color per excel·lència de la figura de l’arquitecte, qui s’identifica amb aquest des de fa dècades i el punt de de color verd, accentua la vinculació amb l’ecologia i la sostenibilitat, punts clau en l’arquitectura del moment 이스이터널.

ToTop