Perfil

Apunt d’arquitectura és un despatx d’arquitectura i interiorisme fundat l’any 2.012 i dedicat a la redacció de tot tipus de projectes de construcció Meditation music.

Apunt és concebut com un taller d’idees on la combinació de l’estudi, la creativitat, la innovació, l’empenta i la construcció donen forma als encàrrecs Download Subnotica Billow Zero. El mateix nom ens defineix com a un joc de paraules entre un apunt d’arquitectura, unes notes, uns escrits d’una lliçó i l’acció d’estar a punt d’arquitectura, preparats per a qualsevol repte 컬투 다시듣기.

Som un despatx jove amb estudis pluridisciplinaris la qual cosa ens permet estar vinculats a les noves tecnologies i tendències i plasmar en els nostres projectes l’aire fresc i innovador de l’avui Pci simple communication controller driver. El client al confiar en apunt d’arquitectura podrà interpretar i visualitzar virtualment l’aparença final del projecte abans d’iniciar qualsevol treball a l’obra i tindrà la tranquil·litat i certesa de saber exactament en què està invertint Download the high school life record.

 

Equip humà

El Taller d’idees encapçalat per Marta Vendrell Cortés (arquitecta), aporta un ampli coneixement en arquitectura, rehabilitació i eficiència energètic facilitant l’entesa amb els clients tant en català, castellà, francès o anglès 가요무대 다운로드. Tot l’equip del despatx està composat per arquitectes i arquitectes tècnics en funció de cap de creació de projectes (CCP) , cap d’execució de projectes (CEP) i administratius que treballen en grup, encapçalant l’autoria i coordinació dels projectes amb altres professionals i empreses que col·laboren amb nosaltres (arquitectes tècnics, enginyers, topògrafs, geòlegs, etc.) segons les necessitats de cada projecte 어도비 아크로뱃 프로 dc.

La plantilla professional la formen:

Marta Vendrell Cortés
Arquitecta
Arquitecta directora d’apunt d’arquitectura especialitzada en certificacions energètiques, idiomes i agent de la propietat (“API”) 인감증명서 양식.

>> Veure formació

David Puntas Batanés
Arquitecte
Arquitecte especialitzat en rehabilitació, perícia i acústica photoshop cs5 다운로드.

>> Veure formació


qr-marta-vendrell-apunt-arquitectura-andorra

qr-david-puntas-apunt-arquitectura-andorra

ToTop