Perfil

Apunt d’arquitectura és un despatx d’arquitectura i interiorisme fundat l’any 2.012 i dedicat a la redacció de tot tipus de projectes de construcció.

Apunt és concebut com un taller d’idees on la combinació de l’estudi, la creativitat, la innovació, l’empenta i la construcció donen forma als encàrrecs. El mateix nom ens defineix com a un joc de paraules entre un apunt d’arquitectura, unes notes, uns escrits d’una lliçó i l’acció d’estar a punt d’arquitectura, preparats per a qualsevol repte.

Som un despatx jove amb estudis pluridisciplinaris la qual cosa ens permet estar vinculats a les noves tecnologies i tendències i plasmar en els nostres projectes l’aire fresc i innovador de l’avui. El client al confiar en apunt d’arquitectura podrà interpretar i visualitzar virtualment l’aparença final del projecte abans d’iniciar qualsevol treball a l’obra i tindrà la tranquil·litat i certesa de saber exactament en què està invertint.

 

Equip humà

El Taller d’idees encapçalat per Marta Vendrell Cortés (arquitecta), aporta un ampli coneixement en arquitectura, rehabilitació i eficiència energètic facilitant l’entesa amb els clients tant en català, castellà, francès o anglès. Tot l’equip del despatx està composat per arquitectes i arquitectes tècnics en funció de cap de creació de projectes (CCP) , cap d’execució de projectes (CEP) i administratius que treballen en grup, encapçalant l’autoria i coordinació dels projectes amb altres professionals i empreses que col·laboren amb nosaltres (arquitectes tècnics, enginyers, topògrafs, geòlegs, etc.) segons les necessitats de cada projecte.

La plantilla professional la formen:

Marta Vendrell Cortés
Arquitecta
Arquitecta directora d’apunt d’arquitectura especialitzada en certificacions energètiques, idiomes i agent de la propietat (“API”).

>> Veure formació

David Puntas Batanés
Arquitecte
Arquitecte especialitzat en rehabilitació, perícia i acústica.

>> Veure formació


qr-marta-vendrell-apunt-arquitectura-andorra

qr-david-puntas-apunt-arquitectura-andorra

ToTop